Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie mam zainstalowane dwie INPy v5.0.2 i V 4.4.7 .

W nowszej wersji nie mam do wybory E46 tylko nowsze , jak to ustawić aby był wybór ???

Gdy po instalacji nowszej odpalam starsza i wybieram E46 mam komunikat ,, Version do not match .. Malfunction possible''

SGBD Ver 1.040 ( in INPA )

SGBD ver : 5.000

INPA ver :1.040

Jak to poprawić ??

Pozdrawiam i zycze wesołych świat

Opublikowano

<< cos dziwne cisnienie doladowania tam masz trzymales staly gaz ?

Tak na ostatni printscrenie miałem przycisniety gaz

A co powiesz na pierwszy obrazek ?? U ciebie też tak jest ?

Opublikowano
jesli na ostatnim masz rowno wcisniety gaz i w miare stale obciazenie to cos nie halo z tym pomiarem cisnienia doladowania ? auto Ci ciagnie ? moze czujnik masz zasyfiony nagarem. Pierwsze na wolnych jest ok, korekcje pewnie na zimnym screen jest ale w normie.
Opublikowano
jesli na ostatnim masz rowno wcisniety gaz i w miare stale obciazenie to cos nie halo z tym pomiarem cisnienia doladowania ? auto Ci ciagnie ? moze czujnik masz zasyfiony nagarem. Pierwsze na wolnych jest ok, korekcje pewnie na zimnym screen jest ale w normie.

Tu raczej nie było równo przyciśniętego gazu tylko kilka przygazówek tak żeby silnik za długo nie wył , a można było strzelić printscrena .

Jak wrócę z przerwy świątecznej to przejadę się z laptopem i porobię kilka wykresów

Możesz napisać dokładniej jakie powinny być zakresy wykresów przy różnych obciążeniach ?? i co Cię nie pokoi w moim wykresie nr.4

Możesz pokazać swoje wykresy , bo widzę że masz taki sam silnik i chętnie zobaczył był numery softów jakie masz zainstalowane u siebie Te co pokazuje INPA

Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku