Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z nawigacją.

Najprawdopodopbniej włożyłem do nawigacji 2 płyty CD ( piszę,że najprawdopodobniej,gdyż po wizycie na recznej myjni chciałem uruchomić nawigacje lecz pojawił mi się komunikat by wlozyc plytę.Myślac,że podczas czyszczenia wnętrza samochodu któryś z pracowników myjni ukradł mi płytę celem sprawdzenia włożyłem inną płytę do nawigacji i ta płyta nie chce wyjść z nawigacji)

Moje pytanie sprowadza się do tego,czy możliwym jest włożenie do nawigacji 2 płyt oraz czy ktoś z Was miał kiedyś problem z wyciągnięciem płyty z nawigacji a jeśli tak to jak jemu zaradził.Dodam,że CD chodzi bez zastrzeżeń i swobodnie w nim wymieniam płyty.

Mój drugi problem to przednie drzwi pasażera.Nie reagują jak pozostałe drzwi.Nie mogę ich zamknąć i otworzyć centralnym zamkiem.Od wewnąrz mogę je tylko otworzyć.Wcześniej chodziły bez zastrzeżeń.Nie wie,czy to bezpiecznik,czy coś innego.

Dziękuje za pomoc.

Opublikowano

napęd powinien mieć blokade, ze drugiej płyty nie włożysz, choc nie wiem dokladnie jak jest w napędach BMW

Jeśli zaś chodzi o zamykanie i otwieraine to może masz cos napieszane w sposobie zamykania centralnego zamka, popatrz w ustawieinach oi zobacz czy nie jest aktywna opcja zamykania i otwieraina na dwa razy.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Wszystko bylo juz, wiec polecam szukajke. Znajdziesz tam jak wyjac plyte z napedu. Jezeli natomiast na sile wcisnales druga w naped to pozostaje Ci tylko serwis albo dobry specjalista, ktory rozbierze Ci naped i wygrzebie ta druga plyte.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.