Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PANOWIE JUŻ MÓWIĘ O CO CHODZI !!!

MIANOWICIE MOJA BMW POSTAŁA KILKA DNI NIE ODPALANA I AKUMULATOR PADŁ !!! MAM PROSTOWNIK , ALE NIE PISIADAŁEM NIECZEGO CZYM BYM MÓGŁ ODKRĘCIĆ AKUMULATOR !!! SPIESZYŁEM SIĘ I CO !!! BEZMYŚLNIE PODŁĄCZYŁEM PROSTOWNIK DO AKUMUALTORA PRZY PODŁĄCZONYCH KLEMACH !! mAŁO TEGO PRÓBOWAŁEM ODPALIĆ !!! I CO !!! CISZA ROZRUSZNIK NAWET NIE JĘKNĄŁ !! NI SŁYCHAĆ BYŁO WTRYSKIWACZY !!! I CO TU ZROBIĆ , PO CHWILI ZAŁATWIŁEM NIESZCZĘSNY KLUCZ 10 ODKECIŁEM AKUMULATOR , PODŁADOWAŁEM ZE 2h I TO SAMO !! CISZA!! WPADŁEM NA POMYSŁ ŻEBY WŁOŻYĆ NOWY AKUMUALTOR , I CO !!! i CISZA!!! wIĘC ODPALIŁEM Z POPYCHU !!! :mad2:

i CO ZACZĘŁA KICHAĆ PRYCHAĆ I CZARNY DYM Z TŁUMIKA !! PANOWIE POMÓŻCIE BO JEŻELI ZAłTWIŁEM SOBIE TYM SPOSOBEM SILNIK TO SIĘ .... zdołuje !! MIAŁ KTOŚ COŚ PODOBNEGO !! PEWNIE NIE !! HEH A I KONTROLKI I ŁADOWANIA I KONTROLI TRAKCJI , JAK I STEROWANIA WTRYSKIEM SIĘ ŚWIECĄ !! CZY MOŻE TO BYĆ JAKIŚ PRZEKAŹNIK CZY BEZPIECZNIK !! ???? POMOCY !!! ZA WSZELKIEGO RODZAJU WSKAZÓWKI BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY !! :cry: :mad2:

wylacz caps locka.na forum nie krzyczymy!

Opublikowano

Hmm komputer mogles zalatwic silnika raczej nie ale trzeba diagnoze zrobic :)

Spoko ecu to ze 200-300zl :D

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
zakladam ze podlaczyles prawidlowo prostownik i nie byl on od jelcza czyli 24v to nic nie powinno sie stac ... a klema pirotechniczna zyje jeszcze ?