Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam a więc założyłem sobie dziś postojówki LED i ku mojemu zdziwieniu żarówki się paliły non-stop nie gasły znajomy mi powiedział by tak nie robić może się uszkodzić jakiś sensor świateł (nie mam Xenonów) a więc moje pytanie jakie żarówki mogę tam włożyć zależy mi żeby były białe ostatecznie takie Xenonowe , oby nie niebieskie (wieś) czy miał ktoś tego typu jak się one sprawują ? http://moto.allegro.pl/item846340334_zarowki_w5w_philips_bluevision_postojowki_hit.html proszę o pomoc
Opublikowano

Było o tym i to niedawno.. poszukaj na forum.

Co do tych postojówek to polecam z własnego doświadczenia. Oczywiście nie sugeruj się tą niebeiską barwą na zdjęciach.. ;) świecą jaśniej niż zwykłe żarówki ale z 'xenonem' nie mająnic wspólnego i nigdy mieć nie będą.

Pzdr.

PS. Temat do zamknięcia wg mnie ;)

Opublikowano
A powiedz mi czy one świecą na żółto , biało czy niebiesko ?? Wiec że założyłem żarówki Narvy i one właśnie świecą na biało i do tego bym potrzebował postojówki
Opublikowano

Świecą jaśniej niż zwykłe w5w, nie na biało bo jest to nie możłiwe, ale zdecydowanie jaśniej. Kup i zamontuj, sam zobaczysz różnicę ;).

Pzdr.

Opublikowano
właśnie zamontowałem i nie widać różnicy (a jeśli nie widać różnicy to po co przepłącać:D) więc nie polecam

Dziwne, że nie widać..? U mnie było widać u innych widać u Ciebie nie widać :) a jakie wcześniej miałeś? Zwykłe białe bańki?

Opublikowano

Dziwne, że nie widać..? U mnie było widać u innych widać u Ciebie nie widać :) a jakie wcześniej miałeś? Zwykłe białe bańki?

Tak zwykłe białe , teraz właśnie te Philipsy zamontowałem i na prawdę nie widać różnicy , no cóż będę szukał dalej wiesz wcześniej miałem H7 Blue vision Philipsa w Volvo i też dużej różnicy nie było widać , teraz zamontowałem Narva range power wite http://www.aftermarketbulbsshop.com/v/vspfiles/photos/NAR-RPW-H7-2T.jpg i jestem zachwycone nie świecą na żółto i nie na niebiesko (wieś) są po prostu białe idealnie krystaliczne więc muszę poszukać może narva takie postoje robi :) pozdro