Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem w prezencie :) lustero wsteczne wewnętrzne ale to automatycznie przestawiające się. Jest założone na miejsce zwykłego i chciałbym je uruchomić. Gdzie mogę znaleźć jakąś rozpiskę kabli bo w kostce jest ich 9 :shock: i nie mam pojęcia który do czego.

Pozdrawiam.

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano
Witam. Dostałem w prezencie :) lustero wsteczne wewnętrzne ale to automatycznie przestawiające się. Jest założone na miejsce zwykłego i chciałbym je uruchomić. Gdzie mogę znaleźć jakąś rozpiskę kabli bo w kostce jest ich 9 :shock: i nie mam pojęcia który do czego.

Pozdrawiam.

Samo lusterko nie wystarczy - masz pakiet pamieci elektrycznych

foteli i lusterek?

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

Mam elektryke w fotelach ale bez pamięci. Z tego co wiem (i widziałem) to bez tego chyba da rade tu uruchomić bo oglądałem kiedyś bemke z recznymi fotelami ale z takim lusterkiem...Lusterko ustawiane jest ręcznie, ale automatyczne powinno się obniżać gdy z tyłu coś pędzi na ostrych światłach (w nocy oczywiście) więc pamięć chyba niezawiele ma z tym wspólnego. Ale moze się mylę?? :)

pozdrawiam

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano
Mam elektryke w fotelach ale bez pamięci. Z tego co wiem (i widziałem) to bez tego chyba da rade tu uruchomić bo oglądałem kiedyś bemke z recznymi fotelami ale z takim lusterkiem...Lusterko ustawiane jest ręcznie, ale automatyczne powinno się obniżać gdy z tyłu coś pędzi na ostrych światłach (w nocy oczywiście) więc pamięć chyba niezawiele ma z tym wspólnego. Ale moze się mylę?? :)

pozdrawiam

Oups sory myslalem ze chodzilo o lusterko ktore obniza sie w zwiazku

z pozycja do parkowania.

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

Czyli poprostu lusterko fotochromatyczne lub samościemniające ...

Z jakiego modelu masz to lusterko - z E32 ?

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)