Skocz do zawartości

Gdzie kupić nowe regulatory lamp przednich po lifcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie rozebrałem przednią lampę do E39 po lifcie i okazało się że jeden regulator jest uszkodzony. Chciałbym zapytać gdzie można kupić takie nowe regulatory (jeżeli w ogóle są produkowane).

Znalazłem coś takiego na Allegro, ale kiedy zadzwoniłem pod numer podany w treści aukcji człowiek powiedział że nie sprzeda poprzez Allegro, że na Allegro to tylko takie ogłoszenie... Kazał podać na sms moje namiary to wyśle mi za pobraniem. Po tej rozmowie mam pewne wątpliwości czy te regulatory są naprawdę nowe (kiedy o to zapytałem zapadła cisza a następnie gość zrobił się agresywny).

Używane nie bardzo chcę wkładać bo jak sami wiecie długo nie wytrzymają.

Gdzie w miarę tanio można dostać nowe regulatory do lamp po liftingu?

Jeżeli takie w ogóle są produkowane, gdyż teraz zaczynam mieć wątpliwości... W ASO ich podobno nie mają...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
witam jesli chodzi ci o regulatory do lamp po liftingu to tylko ratuje cie allegro ja też tam kupowałem cena ok 70zł za 1 komlet na lampę
Opublikowano

tylko inne zrodla wchodza w gre bo w aso niekupisz

sa 2 rodzaje tzn.plastikowe i metalowe wybor nalezy do ciebie

a jak gosciu cos kreci to bierz od innego proste

zycie zaczyna sie po 50i