Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
WITAM CZY KTOS KIEDYS ROBIL KALIBRACJE WSPOMAGANIA(KALIBRACJE KATA SKRETU) ORAZ KALIBRACJE BIXENONOW SKRETNYCH Edytowane przez ciez
Opublikowano
WITAM CZY KTOS KIEDYS ROBIL KALIBRACJE WSPOMAGANIA(KALIBRACJE KATA SKRETU) ORAZ KALIBRACJE BIXENONOW SKRETNYCH

Nie krzycz kolego ;P

Kalibracja bixenonów skrętnych znaczy się co masz na myśli? Ustawienie świateł na przyrządzie czy programowanie sterownika świateł?

Opublikowano

ustawialem na przyrzadzie ale po jakims czasie wyskoczyl blad na desce ze nie skrecaja

a ustawialem dlatego ze obydwa swiecily w lewo

a co do kierownicy ustawialem zbierznosc na 2 oddzielnych diagn. i jest super a auto sciaga na prawo przy wciskaniu gazu, tyle ze samochod jest po wypadku i nie wiem czy czasem nie ustawia sie kata skretu kierownicy tak jak w nie ktorych modelach aut. pozdrawiam

Opublikowano
ustawialem na przyrzadzie ale po jakims czasie wyskoczyl blad na desce ze nie skrecaja

a ustawialem dlatego ze obydwa swiecily w lewo

a co do kierownicy ustawialem zbierznosc na 2 oddzielnych diagn. i jest super a auto sciaga na prawo przy wciskaniu gazu, tyle ze samochod jest po wypadku i nie wiem czy czasem nie ustawia sie kata skretu kierownicy tak jak w nie ktorych modelach aut. pozdrawiam

Cornering lights? Czyżby taki komunikat? Do wymiany jest moduł przy lampie. Tylko ori serwis BMW a potem programowanie sterownika świateł trzeba wykonać. Sam to przerabiałem gdy padł mi moduł z prawej strony.

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/u/o/219.png

pozycja nr 3

A z tą drugą sprawą, myślę że lepiej jakbyś udał się do jakiegoś blacharza niech sprawdzi auto.. bo nie wiadomo jaki dzwon był, od tego bym zaczął, a to co diagności mówią to huuu huuuu za to kasę mają w końcu... otwórz oczy w Polsce mieszkasz :)

Pzdr

Opublikowano
ALE JESLI BY PADL MODUL TEN CO MOWISZ TO NIE POWINNO BYC POZIOMAWANIA XENONOW, A XENONY SIE POZIOMUJA

Poziomowanie jest wykonywanie przez ruch soczewki (ruch mechaniczny) natomiast 'skręcanie' powoduje własnie ten moduł. Wiem bo miałem to samo..

Tylko napisz czy masz taki komunikat o którym napisałem wcześniej.

Pzdr.

Opublikowano

JA MAM NA LICZNIKU BLAD OD SKRETU SWIATEL

A NA WYSWIETLACZU PISZE BLAD OD SKRETNYCH SWIATEL (PO NIEMIECKU KURVENLICHT AUS... COS TAM)

Opublikowano
JA MAM NA LICZNIKU BLAD OD SKRETU SWIATEL

A NA WYSWIETLACZU PISZE BLAD OD SKRETNYCH SWIATEL (PO NIEMIECKU KURVENLICHT AUS... COS TAM)

Zmień na język ludzki ;)

czyt. angielski :)

Pzdr.

Opublikowano

A Z DIAGNOSTAMI JEST TAK ZE JA IM NIE PLACE BO TO SA MOI ZNAJOMI I NAPRAWDE ROBIA TO DOKLADNIE I OBYDWU WYCHODZI TAK SAMO (KATY, WYPRZEDZENIE ZBIERZNOSC WSZYSTKO W NORMIE),

WYMIENILEM NAWET WSZYSTKIE WAHACZE, I DALEJ JEST TAK JAK PISALEM WYZEJ

Opublikowano
JUZ ZMIENILEM ---NIESTETY Z ANGIELKSKO JESTEM KIEPSKO, TYLKO NIEMIECKI

CORNERING LIGHTS FAILURE

POZDRAWIAM

OK, dokładnie miałem to samo. 100000000000000000000000000% to ten moduł. Tylko teraz który.. musisz sprawdzić to już pod kompem inaczej nie widać. I potem programowanie sterownika jeszcze dochodzi.

pzdr.

• 10 miesięcy temu...