Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie ?

Otóz kupilem samochód (BMW) nie w swoim miescie ale w tym samym województwie .

Tablice bardzo mi sie podobają i az zal mi je zmieniac przynajmniej na razie .

Chciałbym sobie parę miechów na nich pojezdzic i sie nacieszyc az w koncu zmienic na wlasciwe .

Podatek zapłacilem od razu w US , zrobiłem sobie polise AC na cały rok oraz przepisalem aneks do umowy OC na moje nazwisko bo jest do lata 2010 zapłacona wiec przechodzi na mnie ale na stare tablice jeszcze .

Babka w ubezpieczalni powiedziala ze moge tak jezdzic tylko wozic ze soba kopie umowy .

Mam tez znajomego w WK ktory jest tam szyszką i powiedział ze w zasadzie mam miesiac na przerejstrowanie ale nic mi nie zrobią jak zrobie to póżniej i ze z policją tez nie powinno byc problemu .

Znam ludzi co jezdzili na blatach poprzedniego wlasciciela i nawet pozniej auto sprzedali na tych rejach kolejnemu nabywcy

Czy w razie jakiejs kolizji mogę miec jakies problemy ze nie zarejestrowałem auta mimo ze pozostałem papiery mam ok . OC AC i podatek od wzbogacenia na moje nazwisko ?

Prosze o odpowiedzi .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Mam takie pytanie ?

zawsze mozesz sobie tablice indywidualne wyrobić na żądanie w WK

wstaw sobie tam taki sam ciąg znakow jaki masz teraz :) tylko po pierwszej literze musi być cyferka, ale dalej juz mozesz taki sam napis zostawić jaki teraz masz

Opublikowano
Mam takie pytanie ?

zawsze mozesz sobie tablice indywidualne wyrobić na żądanie w WK

wstaw sobie tam taki sam ciąg znakow jaki masz teraz :) tylko po pierwszej literze musi być cyferka, ale dalej juz mozesz taki sam napis zostawić jaki teraz masz

tak ale mnie nie chodzi o ciag znaków tylko o pierwsze dwie litery wiec nic nie zrobie :(

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg