Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pojawiłem się na tym forum jak meteor ponad 2 lata temu, bo nosiłem się z zamiarem zakupu E39. Niestety, tak się złożyło, że plany uległy zmianie i zakup nie doszedł do skutku. :(

Teraz jednak sprawa wraca. :)

Ponieważ jestem odrobinę nietypowym kierowcą (poruszam się na wózku) i samochody, którymi jeżdżę, muszą spełniać określone warunki i podlegać pewnym modyfikacjom, chciałbym przed podjęciem ostatecznej decyzji o zakupie obejrzeć sobie takie auto i "przymierzyć" się do niego aby ocenić co bym musiał w nim zrobić, by móc jeździć.

I tu prośba do właścicieli BMW z W-wy. Czy ktoś z Was zechciałby poświęcić chwilę czasu potencjalnemu przyszłemu użytkownikowi marki i umożliwić dokładniejsze obejrzenie swojego pojazdu? :) Mieszkam w W-wie i jestem zmotoryzowany, więc miejsce spotkania nie ma większego znaczenia.

Nastawiam się głównie na E39, więc taki właśnie samochód bym obejrzał - nie ma znaczenia czy przed czy po lifcie, bo chyba większych zmian we wnętrzu nie było, jak sądzę. A o wnętrze właśnie głównie chodzi. :) Jednak z racji tego, że o dobrze utrzymany egzemplarz nie jest łatwo, jako "plan B" rozważam też E46. W związku z czym chciałbym obejrzeć także i ten model. :)

Preferuję samochody bez elektrycznie rozkładanych foteli - moja technika wkładania wózka do samochodu wymaga rozłożenia fotela, co się robi dość często, a tego żadna elektryka nie wytrzyma. Dlatego chciałbym zobaczyć jak działa wersja mechaniczna, czyli po prostu dźwignia. :)

Pozdrawiam

Fadah

• 2 tygodnie później...