Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wtedy tez nie! oświetlenie zapali sie wtedy gdy wezme przełacznikiem na maksa w prawo ! a wpozycji właczania sie swiatła przy otwartych drzwiach cały czas ciemno bez wzgledu ktore drzwi bym otworzył
Opublikowano
Prawdopodobnie masz gdzies zwarcie w instalacji. I to spowodowalo brak tego swiatla. Sprawdz kable idace w klapie od bagaznika od centralneo bo czesto sie przecieraja. Mozliwe ze sie przetarl ktorys i to jest powodem.
Opublikowano
U mnie nie palilo a mialem tam zware ktora powodowala jeszcze inne dziwne rzeczy. Zaizolowalem kable i jak reka odjal :))
Opublikowano
Ja duza czesc tego kaftanu przy rozbieraniu wyrwalem calkowicie bo na pozor wygladalo dobrze ale po czasie znalazlem przetarty. Scislej mowiac rozebralem cala tylna klape i lew y slupek do ktorego te kable szly.
Opublikowano
U Ciebie wchodza w inne miejsce bo ja mam compacta i u mnie akurat wchodza w slupek :) Sprobuj jeszcze odlaczyc sterownik od centralnego ten ktory domyka klape w bagazniku, sciagnac klemy na chwile ,zalozyc (bez podlaczania sterownika) otworzyc i zamknac centralny i zobaczyc czy bd palilo. Moj kolega kiedys mial podobny problem i cos tak kombinowal i okazalo sie o ile dobrze pamietam ze ten sterownik sie chyba zawieszal. I to bylo powodem.