Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich fanow. Chcialbym abyscie mi pomogli bo nie wiem za bardzo co robic????

Od pewnego czasu jestem szczesliwym posiadaczem x5 3.0 d z 2002 roku. Mam tam 16:9 nav itd. Problem sie pojawil z dzwiekiem poniewaz niedawno robilem dluga trase 2000 km i w trasie zginol kompletnie dzwiek. jest kompletna cisza w samochodzie. Kiedy wlacze telewizje jest tylko obraz nie ma dzwieku, niemozna wlaczyc ani radia ani zmieniarki cd ani kasety, kompletnie nic. Panowie co sie stalo co jest nie tak czy tam poszedl jakis modul albo cos nie wiem, gdzie mam szukac ten modul i co mam robic i jak zaczac sprawdzac i od czego i gdzie co jest nie tak????? :cry: Panowie prosze o pomoc bo roskladam rece. Pozdrawiam

Opublikowano
Witam. Dziekuje bardzo za porade, dzwiek w Buni juz pomyka az milo, wnioskujac z tego co napisaliscie postanowilem zrobic to zdejmujac kleme z akumulatora po to azeby wszystko sie zresetowalo. Takze zdjelem kleme odczekalem kolo 15 minut i zalozylem ja spowrotem od razu wszystko zaczelo dzialac, mam juz radio, zmieniarke, kasete, dzwiek w telewizji. wszystko hula az milo. Pzdrawiam jeszcze raz i wielkie dzieki za pomoc.