Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem nie wiem co sie dzieje nie zamyka sie kufer wszystko inne dziala z centralnego oprocz kufra recznie z kluczyka tez nie da rady...tak jak by nie zatrzaskiwal sie nie wiem morze jakas sprezyna tam jest przy zamku bo jak wczoraj w akcie desperacji chcialem mocniej bagaznik zamknac jakas mala metalowa czesc wyleciala co to morze byc ? i ewentualnie gdzie moge taka sprezyne znalesc ?.. raczej to nie jest sprawa elektryczna tylko mechaniczna...

z gory dzieki...

Pozdrawiam...

E39
Opublikowano
Witam mam taki problem nie wiem co sie dzieje nie zamyka sie kufer wszystko inne dziala z centralnego oprocz kufra recznie z kluczyka tez nie da rady...tak jak by nie zatrzaskiwal sie nie wiem morze jakas sprezyna tam jest przy zamku bo jak wczoraj w akcie desperacji chcialem mocniej bagaznik zamknac jakas mala metalowa czesc wyleciala co to morze byc ? i ewentualnie gdzie moge taka sprezyne znalesc ?.. raczej to nie jest sprawa elektryczna tylko mechaniczna...

z gory dzieki...

Pozdrawiam...

Jeden z kolegow ma podobny problem z tym ze jego kufer sie nie otwiera.

Awarie zamkow tylnej klapy w E39 to maksymalnie znana sprawa, zdarza

sie bardzo czesto.

W Twoim zamku prawdopodobnie pekla sprezyna, posty gosci z amerykanskiego forum BIMMERFEST wskazuja na to, ze jest to

naprawialne, trzeba po prostu wymontowac czesc ryglujaca zamka

i zobaczyc jak to wyglada. Zajal bym sie tym jak najszybciej, bo

jak juz sie zamknie to potencjalnie moze sie skonczyc niemoznoscia

otworzenia bagaznika (choc to malo prawdopodobny scenariusz jak

widac sie zdarza).

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl