Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie: Zakupiłem niedawno E91 z roku 2006. O ile mi dobrze wiadomo już w tym samochodzie powinny być światła do jazdy dziennej tzn. rozjaśniające się ringi. Albo ja tego u siebie nie mam albo nie wiem jak się włącza. Mój znajomy który posiada E87 mówi że po włączeniu przełączniku w pozycję auto, podczas ładnej pogody powinny włączyć się światła dzienne a wyłączyć ksenony i u niego właśnie tak jest. Mój problem polega na tym, że czy ładna pogoda czy brzydka świecą mi ksenony. Czy jest jakaś inna możliwość, żeby włączyć te światła czy po prostu ich mogę nie mieć??

Opublikowano
wloz sobie ledy do ringow i jezdzij na postojowkach wtedy :)

a są takie ledy, żeby świeciły na żółto jak w oryginale czy tylko tjunikng look na niebiesko?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
a są takie ledy, żeby świeciły na żółto jak w oryginale czy tylko tjunikng look na niebiesko?

jakby takie byly to juz bym mial zalozone :)

nie no jedynie biale na razie wchodza w gre

dziwie sie ze jeszcze zoltych nie zrobili, przeciez wtedy dopiero by na nich naprawde zarobili

Opublikowano
choć barwa ringów np w 5 GT jest już znacznie jasniejsza niz w poprzednich modelach. Prawie jak na ledach

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Byłem przekonany że są swiatła do jazdy dziennej bo i ile się nie mylę, w piatkach E60 są w tym roczniku. Ale ogóle dzięki za wyczerpującą odpowiedź.

pozdrawiam

Opublikowano
lift w E60 był wcześniej niż w E90