Skocz do zawartości

Pomocy! Gdzie wymieniac uszczelke pod gł. w Bydgoszczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! ... wyciekł płyn chłodniczy i silnik dostał po dupie ,az zawory zaczely stukac .... zalalem plyn od nowa i auto jezdzi jak nalezy , tylko jedyne co zauwazylem to przy rozgrzanym silniku na bagnecie jakies pęcherzyki (powietrza chyba) i olej (choc nie jestem mechanikiem) wydaje mi sie troche rozrzedzony.. Ustalilem szukajac troszke na forum ,ze pewnie to uszczelka ... dlatego z gory szukam jakiegos dobrego i rozsadnego mechanika co mi to zrobi w Bydgoszczy ( lub moze gdzies w okolicy np torun )... z gory dzieki za pomoc!

Zycie stracilo sens bez mojego kosmolotu! :(

Opublikowano

Witam.

Nie wiem coprawda gdzie dobrze robią uszczelki ale sprawdź w polecanych warsztatach w kujawsko pomorskim.(jest taki dział). :search: Warsztat o którym tam piszą za Galerią Pomorską wydaje się dość dobry coprawda nie naprawiałem tam jeszcze auta ale kiedyś u nich byłem i widzę że się znają na BMW.Można z nimi pogadać i napewno coś doradzą.No i podobnodużo nie kasują :D

Pozdro

TOMEK[E32]730