Skocz do zawartości

problem z otwarciem auta pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z otwarciem auta, centrala z pilota nie chodzi :oops:

a wkladka w zamku od kierowcy kreci sie do okoła, :mad2:

Co mam teraz zrobić> planuje rozwiercić wkładke nie wiem czy to cos da, ciegnami nie moglem otworzyć.

Moze ktoś wie gdzie i za ile dostane nowa wkladke i co mam zrobić zeby org. kluczyk pasował do nowej wkladki doradzcie co i jak bo nie mam pojecia co robic

Opublikowano

w tym problem mam tylko jeden pilot ;/

z tego co widzialem musze kupić stacyjke za 200zł z 2 kluczykami, chyba innej opcji nie ma,

tylko jak go teraz otworzyc

Opublikowano
Masz dzielone siedzenia ? Będzie łatwiej ale jeśli nawet nie masz dzielonych to przez otwór przy tylnym podłokietniku też da radę otworzyć betę . No chyba że napiszesz że klapy z kluczyka też nie możesz otworzyć ?
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w tym problem mam tylko jeden pilot ;/

z tego co widzialem musze kupić stacyjke za 200zł z 2 kluczykami, chyba innej opcji nie ma,

tylko jak go teraz otworzyc

Taniej i łatwiej bedzie naprawic i dorobic drugi kluczyk niz wymieniac zamki, stacyjke, imo EWS

Opublikowano

niestety nie mam dzielonej kanapy, i nawet nie mam w niej podlokietnika ;/

lipa straszna.

Watpie ze da sei naprawić ten zamek.

Pomyslałem ze sa 2 opcje.

1. kupic sam wklad zamka i otwierałbym poprostu innym kluczem danym w komplecie. a Odpalałbym auto orginalnym.

czyba ze jakiś ślusarz mi pieski przerobi pod orginalny kluczyk

2.zamontowac alarm i podpiac sie pod centralke, i otwierac auto z pilota

Dorobić kluczyk? w serwisie to jedyna 700zł:) co innego jakby to były 3stówy a 7paczek to troche sporo

pozdro