Skocz do zawartości

(e39)530i maly(chyba)problem z zapalnicvzka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej,mam taki wlasciwie ,maly i wydaje sie blachy problem z zapalniczka,mianowicie dzisiaj moja zona odpalala papierosa chociaz wlasciwie nigdy niejest ta zapalniczka uzywana,i po odpaleniu wlozyla ale nidopchnela,tak w gniazdo zeby sie zatrzasnela i zamknela klapke tak ze niemozna bylo oteorzy tejze spowrotem,bo wystawala z gniazda a jak to kobieta nacisnela mocno i zapalniczka wpadla do srodka jak ja wyjac?i czy niemoze tam dojsc do jakiegos zwarcia? :mad2: dzieki za ev,podpowiedz
Opublikowano

Rozumiem ze obudowa gniazda odstaje na tyle, ze da sie tam wlozyc jakis drucik/srubokret do srodka, tak?

Jesli sie da - docisnij te zapalniczke do konca zeby sie schowala :) tez to juz przerabialem :)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)