Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

w mojej 535i e-34 zaczeło coś stukać w tylnej czesci samochodu ,jak i tarcia w okolicy lewarka zmiany biegów wszystko to występuje na nierównej drodze (po dziurach),najpierw myślałem ze coś z wałem ale jest w porzadku,moze coś sie dostało pod osłone wału?? nie mam jak to sprawdzić na kanale ,łóżysko na skrzyni ,dyfer??niewiem miał ktoś coś takiego pozd.

Opublikowano
miałem podobne objawy u siebie w e34, przyczyną okazały się tuleje tylnego mostu, wymiana rozwiazala problem, zobacz w jakim stanie są one u ciebie.
Opublikowano
chodzi ci o tuleje w belce tylnej ??? bo to mam wymienione a moze to coś ze dzwignią zwrotnicy ? bo juz przydało by sie wymienić
Opublikowano
tak chodzi mi o te duze tuleje w belce, no ale jak masz zmienione to nie wiem. co do zwrotnicy to nic ci nie podpowiem bo jeszcze nigdy w zadnej bmw nie mialem z nia problemow...
Opublikowano
znalazłem przyczyne!!!!!!! rozleciał mi sie zacisk ręcznego w jednym kole (wszystko sie rozsypało) i było słychać takie stuki choby coś tarło ,strzeliło i spokuj bo znowu obruciło sie wed.predkości ale dalej tarło (felga cała w kolorze rdzy )oh te bemki!!!!