Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Czy w e90 przed FL były montowane biksenony? (np. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9854557)

2. Jaki może być koszt zakupu takich srebrnych ramek na około okien montowanych na e90 z r6? (np. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9810858)

1. oczywiście, ze przed liftem były bixenony, czyli xenon z przesłoną w soczewce plus odbłyśnik z długimi do mrygania. Auto z ogłoszenia stoi w komisie aut polisingowych z windykacji. Jeżdze tamtędy z pracy. Jak dla mnie 80 kkm przebiegu dla auta z 2005 to mało realna opcja

2. przeszukaj katalog bmwfans.info

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
2. Koszt zestawu o nr 51950404930, http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=VC31&mospid=48480&btnr=51_5989&hg=51&fg=95 - 1490zł brutto (cena z sierpnia 2009 r.). Interesowałem się tym, bo jakoś nie myśleliśmy z tatą o chromie przy zamawianiu autka, ale chyba odpuszczę. Z każdym dniem coraz bardziej podoba mi się E90 Monaco Blue w wersji "im mniej chromu, tym lepiej" ;), ale kto wie... .
Opublikowano
Czy jest jakaś różnica w cenie jeżeli chodzi o zakup żarówki do bi w porównaniu ze zwykłym ksenonem? Ile kosztuje jedna a ile druga (firmówka z poza aso)?
Opublikowano

Jeżeli chodzi o ksenony w E90 to wybór jest chyba taki, albo biksenony albo biksenony skrętne czyli adaptacyjne, tak?

D1S od Osrama i Philipsa dostaniesz za mniej niż 200 zł.

Opublikowano
Jeżeli chodzi o ksenony w E90 to wybór jest chyba taki, albo biksenony albo biksenony skrętne czyli adaptacyjne, tak?

D1S od Osrama i Philipsa dostaniesz za mniej niż 200 zł.

Potwierdzam. :wink:

Opublikowano
Czy jest jakaś różnica w cenie jeżeli chodzi o zakup żarówki do bi w porównaniu ze zwykłym ksenonem? Ile kosztuje jedna a ile druga (firmówka z poza aso)?

Nie, palnik, bo o żarówce tu raczej mówić nie można jest dokładnie taki sam dla lampy typu xenon i bixenon. Bixenon jest realizowany przez przesunięcie sie przesłony przed soczewka, nie ma to związku z samym palnikiem. Istotne jeśli chodzi o palniki jest tylko czy to palnik przeznaczony do lamp soczewkowych czy z odbłyśnikiem. Są D2S i D2R. Palnik w ASO to koszt ok 700 PLN, śmiało polecam palniki z allegro (jednak nie te najtańsze!!!) za ok 150 PLN. Wymieniałem komplet w poprzedniej E39 i dobrze świeciły. Wszyscy mówią, ze firma nie ma różnicy ale ja jednak polecam bardziej Philipsa niż Osram.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Nie, palnik, bo o żarówce tu raczej mówić nie można jest dokładnie taki sam dla lampy typu xenon i bixenon. Bixenon jest realizowany przez przesunięcie sie przesłony przed soczewka, nie ma to związku z samym palnikiem. Istotne jeśli chodzi o palniki jest tylko czy to palnik przeznaczony do lamp soczewkowych czy z odbłyśnikiem. Są D2S i D2R. Palnik w ASO to koszt ok 700 PLN, śmiało polecam palniki z allegro (jednak nie te najtańsze!!!) za ok 150 PLN. Wymieniałem komplet w poprzedniej E39 i dobrze świeciły. Wszyscy mówią, ze firma nie ma różnicy ale ja jednak polecam bardziej Philipsa niż Osram.

W E9x są D1S.