Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! ostatnio spotkał mnie taki problem - z monitora "zniknęło" radio - tj. nie można uruchomić radia, oraz nie ma dźwięku w TV - sam obraz, czy ktoś z Was ma pomysł co sprawdzić i jak się do tego zabrać? Myślałem sobie, że albo wzmacniacz albo moduł radioodbiornika - zepsuł się lub odłączył. Z góry dzięki za wszelkie pomysły, pzdr! Patryk.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

hej nie wiem czy moja odpowiedz nie za póżno ale spróbuję

Miałem to samo u siebie zniknęło radio fm cd głos nawigacji i tel przyczyna ? padł tuner radiowy udało mi się kupić używany za 650 zł nowy w serwisie 30000:(

Z racji umiejscowienia tunera tzn pod kołem zapasowym zbiera się wilgoć i trafia szlag procesor dżwięku(cena ok 200euro) jest to nienaprawialne i nikt tego w polsce nie naprawia.

dziwne ale tak jest:(albo druga przyczyna końcówka mocy to jeszcze naprawiają jak jesteś zainteresowany podam adres

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej! dzięki za odpowiedź, ale problem okazał się inny - podam info, bo może ktoś się z tym problemem jeszcze spotka, bo podobno to częsta awaria - otóż radio się "zawiesiło", może się to przytrafić podczas szybkiego wyłączenia/włączenia, itp...

Pomogło podpięcie pod kompa i zresetowanie urządzenia, tak więc bez większych kosztów :wink:

Dzięki, pozdrawiam!