Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje tylko nowy soft do mojej navi SW4-1/12 , podejrzewam ze musi byc v32 , ale nie potrzebuje polskiego menu , czy ten z ruskiej strony ktora znalazlem na forum jest po ang czy po rosyjsku?.

Zalezy mi tylko zaktualizowac soft i potrzebowalbym 100% sprawdzona wersje.

Moze ktos gdzies ma taka.Nie wiem czy moge zainstalowac 3.2 czy 3.1.

Prosze o pomoc.

Dziekuje.

Tomek.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam , potrzebuje tylko nowy soft do mojej navi SW4-1/12 , podejrzewam ze musi byc v32 , ale nie potrzebuje polskiego menu , czy ten z ruskiej strony ktora znalazlem na forum jest po ang czy po rosyjsku?.

Zalezy mi tylko zaktualizowac soft i potrzebowalbym 100% sprawdzona wersje.

Moze ktos gdzies ma taka.Nie wiem czy moge zainstalowac 3.2 czy 3.1.

Prosze o pomoc.

Dziekuje.

Tomek.

Kolego trochę trzeba poszukać , ten link jest dwa posty wyżej

http://rapidshare.com/files/273749493/Nocdzie__324_.PL_mode1.rar.html

Spolszcza GB na PL

Opublikowano

Dzieki ale szukalem , i znalazlem ten co mi dales ale problem jest w tym ze ja nie chce spolszczyc , zreszta tak napisalem w moim poscie , potrzebuje angielska wersje , nie chce stracic angielskiego jezyka , a na polskim mi nie zalezy.

Dzieki za pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzieki ale szukalem , i znalazlem ten co mi dales ale problem jest w tym ze ja nie chce spolszczyc , zreszta tak napisalem w moim poscie , potrzebuje angielska wersje , nie chce stracic angielskiego jezyka , a na polskim mi nie zalezy.

Dzieki za pomoc.

Sorki nie doczytałem, jak pobierzesz z tej strony to będziesz miał po angielsku

http://gren.ru/navi%20OS%20software.html