Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
fajnie, rozpędzisz się do np. 150 km/h wjedziesz na matę mającą 50 m ( jest śliska jak lód ) wpadniesz w poślizg i wylecisz z tej maty mając 130 km/h bokiem na przyczepny asfalt i .... mamy dacha. Mata poślizgowa nie jest przeznaczona do jazdy z dużą szybkością. Lepiej zrobić to na pasie głównym lotniska ( np. Bemowo ma 60 m szerokości ) jak jest śnieg, wtedy przynajmniej przed dojechaniem do trawnika znacznie zwolnisz.
Opublikowano
No jest niby na bemowie. Ale wydaje mi sie ze tak z ulicy to Ci nie wpuszcza. Tam cwicza chlopaki z Auto mobiklubu Rzemiesnik. Mozesz podjechac sie sie zapytac pani "Kazi" :mrgreen: ktora siedzi tam w okienku
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz takie maty w Szkole Jazdy Opla ( to te widoczne od strony Powstańców Śląskich ) oraz w Szkole jazdy Renault i Mitsubishi ( firmy są na Wrocławskiej przy skrzyżowaniu z Powstańców, ich maty są od strony ul. Piastów Śląskich ).
Opublikowano
Za frajer, to w zimie można się fajnie na Zalewie poślizgać. Jak miałem 20 lat to często się tam bawiłem... :duh:
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari