Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z magazynkiem przy zmieniarce do E46. Podczas jazdy przelaczylem z jednej plyty na inna, niestety ta nie zaskoczyla - bez przerwy szukalo CD. Po zatrzymaniu sie zajrzalem do bagaznika, chcialem wyjac magazynek i niestety nie udalo mi sie. Slychac, ze pracuje mechanizm ale niestety magazynek nie chce wyjechac. Wydaje mi sie, ze jedna z 'tacek' utknela miedzy zmieniarka a tym magazynkiem. Mial ktos taki problem? Co z tym zrobic?

Z gory dziekuje za pomoc.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
mielem dokladnie ten sam problem. magazynek sie zablokowal. nalezy zdjac wykladziny w bagazniku zeby moc dostac sie do zmieniarki. nastepnie wykrecic zmieniarke, odczepic 2 kostki i zdjac obudowe. jesli plyta utkwila w czytniku nalezy ja wsunac do magazynka. pod magazynkiem jest blokada magazynka ktora nalezy zwolnic. magazynek wyskakuje. po podlaczeniu sprzetu wszystko wrocilo do normy. zajelo mi to jakies 30 min. zycze powodzenia i pozdrawiam:D