Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pękniętą szybe z przodu i i wybitą z tyłu jakie szyby kupic do e60 z 2008 roku?

na allegro jest masa nowych zamienników ale są tez uzywane w podobnej cenie

potrzebuje szyby do polifta z 2008 roku

Jakie szyby byscie polecili? czy na szybach sa nabite numer roku produkcji?

nie mam pojęcia jakich szukac

autko stoi juz w warsztacie po lekkiej kolizji

nie wiem jakiej szyby szukac:/ wszystkie w cenie w granicach 500 zł

czy moge kupic szybe przystosowana do head up'a pod projektor na szybe? skoro nie mam go w autku?

Opublikowano

czy ty na pewno chcesz zrobic to o czym piszesz ??? :shock:

Do e60 z 2008 wstawiac uzywana szybe ?? Jak do Golfa II ?? :shock:

Rozumiem jeszcze od biedy do tylu, ale do przodu. Czemu chcesz tak kaleczyc to auto. Czyzbys nie mial AC ?

ps. sam ostatnio wymienialem szybe czolowa w mojej e61 i to dwaukrotnie w ciagu miesiaca ( taki pech najpierw kamien spod ciezarowki potem wielkie ptaszysko na autostradzie pod Monachium przy 220 km/h ) , ale nie dopuszczalem innej opcji jak ori i w ASO. Po numerze nadwozia dobiora ci szybe dokladnie taka jaka miales lacznie z ta sama iloscia kropek itd.

Opublikowano

Będzie śmiesznie jak założysz taką szybę z allegro za 500 pln i Ci za tydzień pęknie, pomyśl, że ta szyba jest najprawdopodobniej z auta po dzwonie.

Zadzwoń do ASO, tam Ci wytypują numer części i podadzą cenę, ewentualnie jak chcesz zaoszczędzić kilka stówek to zadzwoń do jakiejś konkretnej firmy sprzedającej szyby wraz z montażem, tak żebyś miał gwarancję, jakiś Pilkington itp.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM