Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszę lekkie piszczenie w nawiewie - jak nawiew wygaszę - piski nikną. Muszę nasmarować dmuchawę - tylko nie wiem jak dojść do niej.

Ma ktoś pomysł?

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Słyszę lekkie piszczenie w nawiewie - jak nawiew wygaszę - piski nikną. Muszę nasmarować dmuchawę - tylko nie wiem jak dojść do niej.

Ma ktoś pomysł?

Widziałem wyjętą deskę z X5 i życzę Ci szczęścia i dużo czasu...... wygląda na to że dużo grzebania z tym.

Swoją drogą to jakiś kiepski egzemplarz Ci się trafił, sporo masz z nim zajęcia :jawdrop:

Opublikowano
hehe - problem polega ma tym, że to ja lubię aby wszystko działało IDEALNIE. Nie może być żadnych stuków, szmerów, ani gwizdów. Muszą wszystkie lampki świecić, itp :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
hehe - problem polega ma tym, że to ja lubię aby wszystko działało IDEALNIE. Nie może być żadnych stuków, szmerów, ani gwizdów. Muszą wszystkie lampki świecić, itp :)

Ja też tak lubię i kupuję egzemplarze które nie zapewniają mi dodatkowych "rozrywek"

Opublikowano
a ja lubię to lubię. Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu. :)
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ma ktoś pomysł?

jedz do serwisu ;)

Opublikowano
trudniejszy sposób zdjęcie całej deski łatwiejszy od strony silnika zdejmujesz plastiki ale nic nie zobaczysz tylko z trudem nasmarujesz wentylator na krótki czas i tak czeka cie rozbieranie deski bo wałek na silniku koroduje i on powoduje zatarcie łożyska