Skocz do zawartości

Klimatronik - mruganie - dyskoteka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj doznałem szoku. Wyprowadzam samochód z garażu, zaczynam jazdę a tu kątem oka widzę, jak zielone światełka (i tylko zielone) na panelu klimatronika zaczynają mrugać. Oniemiałem.

Pomrugały sobie z kilkanaście sekund i wszystko wróciło do normy.

Co to mogło być? Słaby akumulator, czy coś poważniejszego? Jeżeli tak, to od czego zacząć?

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Nikt nie przerabiał tematu?

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Nikt nie przerabiał tematu?

przerabiał , mi tak sie stało jak akumulator był słaby

nie działała tez kierownica elektryczna i wyswietlacz od navi

jak sie podładował w czasie jazdy po ok 5 minutach wszystko wróciło do normy

Opublikowano
Dzisiaj znów mi się to przydarzyło. Byłem w trasie, po przejechaniu ok. 20 km zgasły wszystkie zielone światełka na klimatroniku (tylko zielone). Po ok. 5 minutach wszystko wróciło do normy. Czy to wina słabego akumulatora?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
czy ktos moze juz sobie poradzil z tym problemem ?? u mnie juz zgaslo wszystko i nie wiem co mam wlaczone generalnie dziala ok tylko przyciskow nie podswietla
  • 1 rok później...
Opublikowano
czy naprawiles juz problem z tymi swiatelkami? bo mi tez sie teraz tak dzieje rano przez 5 minu wszystko jest ok a po paru kilometrch juz sie nie pala ale dzialaja
Opublikowano
U mnie były podobne "akcje" - oddałem panel do naprawy (kontakt z allegro) zapłaciłem 50zł + wysyłka i wsio OK. Powiedziano mi że kilka zimnych lutów było, ale czy tylko to to nie wiem.