Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam i o rade pytam,

mam taki chytry plan co by wymienic zwykle normalne zderzaki przod i tyl, takie standardowe pomalowane ale troche obdrapane, na chromowane.

i tu pytanie czy do e30 cabrio, musza byc takie chromowane od kabrio czy generalnie dowolne od e30 np. coupe i sedan?

dzieki,

D.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przod powiniem pasować na 100 procent, nie wiem jak z tyłem, bo pewnie sa inne długości boków.
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale jak masz e30 na szerokiej lampie to zderzaki nie beda pasować od wąsiej lampy. Jest inny system mocowania jeśli mnie pamięc nie myli. Ale jak e30 na wąskie lamie to powinny pasowac każde zderzaki
Opublikowano
mi od szerokiej lampy pasowały zderzaki do wąskiej ( z chromowanych na plastiki, tylni był dłuższy o 10 cm trochę pod cięte było ale pasuje ładnie :))
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ale trzeba trochę przerobić bo przecieśz szeroka lampa ma zderzaki na amorkach montowanych a wąska nie. Jak kupiłem nowe zderzaki do wąskiej lampa do samochodu ojca to widziałem ze zderzaki są inaczej montowane nie w mojej na szerokiej lampie. Być moze w cabrio jest inaczej...
Opublikowano

A fakt racja zapomniałem o amorkach :)...

Przednie zawsze będą pasowały co do gabarytów, ale z tyłem będzie problem

Ale mocowanie powinno być takie same

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
To nie tak. Jeśli do tyłu w szerokiej założysz chromowane z wąskiej to zostanie Ci pod zderzakiem miejsce, tak jakby wnęka wielkości zderzaka z szerokiej. To samo z przodu. Pozdro.