Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co to jest na malym ekraniku od czasu do czasu cos mi sie pojawia ale przyciskajac guziki nic nie moge zmienic, jak mam radio wlaczone to pojawia mi sie jaka to stacja radiowa ale nie moge przelaczyc na zmieniarke cd albo na tryb nawigacji .Przycisk mode pozwalal mi zmienic cd albo navi albo radio teraz nic nie moge zmienic.Radi moge wlaczyc i wylaczyc ale reszta zwiazana z malym ekranikiem nie pozwala mi na nic.

Plyta od navi jest w srodku ale nie moge jej wyciagnac

W BMW POWIEDZIELI MI ZE TO MOZE BYC ZEPSUTE RADIO(wymienic caly segment) ALBO NAVIRECHNER--COS OD NAWIGACJI Z TYLU:

prosze o porade jestem tu nowy

Opublikowano
Wypadało by się najpierw przywitać :mrgreen: Co do usterki ze zmieniarką to może być wina tunera radiowego bo są powiązane ale że navi ci nie widzi i nie śmiga ? Spróbuj zdjąć boczek z tyłu , odepnij wtyczki od czytnika navi , zmieniarki i na końcu od tunera radiowego i załącz z powrotem i daj znać czy coś się zmieniło .
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif