Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie Kupiłem sobie oryginalne felgi 19" model m technic Przód ma et 18 8,5J tył et32 9,5J Jak na moje oko tyły sa trochę wpadnięte do wewnątrz .ma ktoś może takie felgi założone na aucie i czy dawaliście moze dystanse , jak tak to jakie
Opublikowano

jak kupiłes "oryginalne" to możesz zakładać z zamkniętymi oczami.BMW nie dopuszcza montażu jakiś protez miedzy felgę a piastę

hej

Opublikowano

brzydko że wklęsłe,coś Ty chcesz zeby jak kołpaki wystawały i wygladały.Felga wklęsła to jest własnie to jak tak w głąb idzie-jak tunel.

A tak z boku kupiłeś je masz w domu i tak gdybasz ja bym już pierwszego dnia nawet w nocy założył i podziwiał.

hej

Opublikowano
Jak na moje oko tyły sa trochę wpadnięte do wewnątrz .ma ktoś może takie felgi założone na aucie i czy dawaliście moze dystanse , jak tak to jakie

moim zdaniem nie ma co kombinowac z dystansami, choc jak juz Cie korci to jakies na prawde cienkie.

taki to juz urok tylnej osi

u mnie tez kola sa mocniej wpuszczone, ale dystansow juz ie zakladam.

po co meczyc samochod na tych naszych drogach.

a poza tym bardziej bedzie Ci sie brudzil;)

Opublikowano
tora nie chodzi mi o to ze sa felgi wklęsłe bo takie chciałem tylko ze całe są utopione do wewnątrz A co do założenia to założyłem je na drugi dzień i jeździ się świetnie
Opublikowano
tora nie chodzi mi o to ze sa felgi wklęsłe bo takie chciałem tylko ze całe są utopione do wewnątrz A co do założenia to założyłem je na drugi dzień i jeździ się świetnie