Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Tak jak w temacie czytalem ,wszystkie mozliwe wypowiedzi na temat inpy na tym forum lecz nic konkretnego nie znalazlem.

Potrzebuje dzialajacego w 100% programu INPA ( sprawdzonego )

Wszystkie ,które ściagam są niepełne. (dokladnie brakuje np wyboru modelu auta , potem wyboru silnik ,skrzynia itd. Zrobilem wszystko co sie dalo lecz jak zrobie czesc to interf. potem niechce sie polaczyc z autem, lub wyskakuje nastepny blad. Moze ktos zna sprawna Inpe i sie ze mna podzieli linkami do niej. OCZYWISCIE PO PRZETESTOWANIU WYKUPIE ORGINALNY PAKIET . :) Prosze o pomoc :( Model z ktorym chce sie polaczyc to Bmw E65 03r Z gory dziekuje

Bmw e65 745i 03 obecnie

Porsche Carrera 996 04 obecnie

Porsche Cayenne 05 obecnie

Opublikowano
W tym momecie juz po podmianie wielu plikow , wybieram model auta , silnik klikam na n62 i wyswietla mi sie ( Error compilling script file! ) Pomozcie mi ,najlepiej dajcie mi linki do sprawnej wersji beztakich komplikacji . Przypominam ze zaraz po sprawdzeniu zarejestruje Inpe oraz oplace . Tak by bylo wszystko w 100% legal

Bmw e65 745i 03 obecnie

Opublikowano
Wiem , tylko ze z kazdym jest ten sam problem . np taki ( nie ma wyboru aut ) itd .

Bmw e65 745i 03 obecnie