Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM FORUMOWICZÓW

moja betka 320 e30 troche dziwnie wyglada,problem dotyczy tylniej zawiechy,mam sportowe amory FK i czerwone sprezyny ale:lewa strona jest bardziej obnizona od prawej strony,czy moze to byc skutek uboczny po jakims wypadku w przeszlosci czy zawiecha do wymiany

POZDRAWIAM

Opublikowano
ja tez mam troche nizej z jednej strony i tesz mam obnizone zawieszenie i na ta jedna sprezynke dalem taka gume usztywniajaca i po problemie ..tylko ta roznica byla nieduza narpawde...a co jest przyczyna to sam jestem ciekaw ale moze to byc jakis dawny wypadek przypuszczam
Marcin-coupe...BMW theBestMachineontheWorld
Opublikowano
WITAM FORUMOWICZÓW

moja betka 320 e30 troche dziwnie wyglada,problem dotyczy tylniej zawiechy,mam sportowe amory FK i czerwone sprezyny ale:lewa strona jest bardziej obnizona od prawej strony,czy moze to byc skutek uboczny po jakims wypadku w przeszlosci czy zawiecha do wymiany

POZDRAWIAM

No niekoniecznie ,a moze to sprezyna?

pozdrawiam

Opublikowano

polecam sprawdzić poduszki tylnych amortyzatorów i generalnie ich mocowanie w kielichu :mrgreen:

pozdro

e61 530dA >> spacer.png