Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chcę sie zabrać za przepływomierz bo coś mi auto nie "bangla" tak jak powinno.... przeszukałem całe forum i albo jstem "lewy" albo nic o tym nie ma:( gdzie jest pod maską przepływomierz w e39 530d z 1999 roku??:( co rtrzeba zdemontowac żeby się do niego dostać?? z góry dziękuje za podpowiedź:)
Ból przemija, chwała pozostaje kobiety lubią blizny
Opublikowano
Witam, chcę sie zabrać za przepływomierz bo coś mi auto nie "bangla" tak jak powinno.... przeszukałem całe forum i albo jstem "lewy" albo nic o tym nie ma:( gdzie jest pod maską przepływomierz w e39 530d z 1999 roku??:( co rtrzeba zdemontowac żeby się do niego dostać?? z góry dziękuje za podpowiedź:)

Y y y y - sorry ale jak napisałeś, że jesteś "zielony" w temacie - a chcesz się zabierać za diagnostykę przepływomierza???

A jak chcesz to zrobić - masz mozliwość podpięcia pod komputer aby zobaczyć wskazania przepływomierza - czy będziesz to robił ze stetoskopem???

Moja rada jest taka - jak nie masz pojęcia co szukasz, gdzie szukasz - NIE RUSZAJ - bo możesz narobić sobie więcej szkód niż pożytku - a oryginalny przepływomierz jest dość drogi - a popsuć łatwo.

Pzdr,

Opublikowano

KRUK: dzięki:)

Piotrek: jestem zielony w materii umiejscowienia przepływomierza. We wczesniejszym samochodzie "seat leon" robilem sobie sam wiele rzeczy i wymiana przeplywki jak tylko ją zlokalizuję nie powoduje zrobienia z tego wczesniej doktoratu. w kazdym badź razie dzięk iza troskę:)

Ból przemija, chwała pozostaje kobiety lubią blizny