Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów

Problem mój przedstawia sie nastepujaco. kupiłem samochód lekko uszkodzny palił jezdził itd. podczas naprawy blachrskiej około 3-4 tygodnie stał z włożonym kluczykiem czyli był w stanie uruchomionego radia bo to wersja juz z przycieskiem start/stop. Tak sobie ten kluczyksiedził na rozładowanym do zera aku. czy po czyms takim mógł pasc IMO lub cos podobnego ??

Bo wczoraj mechnik próbował odpalic i wogóle nie łapie kreci rozrusznik ale nie odpala. Jescze nie podłaczałem pod kompa pewni jutro to zrobie bo czekam na łape silnika któa jest wymontowana teraz bo byłą peknieta.

Czy mozłiwe ze padł kluczyk czy raczej cos ze sterowniem zwsamochodzie ??

Bede wdzieczny za jakiekolwiek podpowiedzi. jesli to powiedzmy imo to dam rade to zrobic inpa, DIS-em czy SSS ??

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
możesz nap[isac czym to zrobic krok po kroku ??? bo jescze nie jestem obcykany z tym fejsem. wczesniej robiłem wszytko CS 6.1.4 w e39

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
no e60 cs nie pojdzie :) przydałaby sie instrukcja do inpy :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

wczoraj podłaczyłem sie inpa i niestety inpa nie łaczy sie z silnikiem :( Inne moduły widzi.

zczytałem błedy z "JOB... " i pokazuje jakies 2 błedy na silniku 44 i 48 oraz 10 błedów na module sim/ags nie można ich ruszyc pokazuje jakis błąd połaczenia z modułem.

Może ktos wie czy EDC16+ to równa sie DDE6.0 ?? BO w inpie jest tylko DDE5.0 - samochódto 530d 231km 03.2006r

CZy w takim wypadku jest jakas nowsza inpa lub DIS który poradzi sobie z moim autem ??

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa