Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów:) Szukam na forum, ale nie znalazlem odpowiedzi.

Pytanie brzmi czy przy wymiane sprzegła w M43, trzeba miec specjalistyczne narzedzie to ustawienia tarczy?? bo podobno w serii 5 jest to wymagane.

Dziekuje z góry pomoc:)

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Kup to cena 45zł i niebędziesz miał problemów,potrzebne są jeszcze zestaw kluczy TORX do odkręcenia skrzyni i klucze IMBUSY do odkręcenia tarczy

http://images35.fotosik.pl/64/a1e2e3bf1437f1edmed.jpg' alt='a1e2e3bf1437f1edmed.jpg'>

Opublikowano
Można ale trzeba bardzo precyzyjnie ustawić żeby skrzynia weszła bez problemów Zmienałem ostatni sprzęgło bez tego silnik M43
Opublikowano

Ok Dzieki za informacje:)

Mam jeszcze jedno pytanie do ciebie. czy duzy problem jest wymienic i ile tak mniej wiecej moze kosztowac uszczelniacz za kołem zamachowym??:) Boje sie, ze mi puszcza. ale ciezko jest mi to stwierdzic bo same sniegi teraz są :)

Opublikowano
Bardzo prosto jak dla mnie cena ok 80zł ja wymieniałem choć niebyło wycieków lepiej wymienić bo jak zacznie cieknąć to będziesz musiał jeszcze raz sciągać skrzynie.Wydech też musisz zdemontować ale ten środkowy tylny tłumik można zotawić