Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję jakiejś dobrej firmy z Lublina (lub okolic) gdzie mógłbym założyć blokadę skrzyni biegów w e39. Szukałem poprzez wyszukiwarkę internetową i wiem że firm jest sporo ale nie wiem które cieszą się dobrą opinią klientów i mają odpowiednie atesty.

W polecanych warsztatach z Lublina nie ma nawet jednego z tej branży więc zakładam nowy temat.

Opublikowano
Witam, poszukuję jakiejś dobrej firmy z Lublina (lub okolic) gdzie mógłbym założyć blokadę skrzyni biegów w e39. Szukałem poprzez wyszukiwarkę internetową i wiem że firm jest sporo ale nie wiem które cieszą się dobrą opinią klientów i mają odpowiednie atesty.

W polecanych warsztatach z Lublina nie ma nawet jednego z tej branży więc zakładam nowy temat.

hej,a o jaka blokade ci chodzi?taka antykradziezowa na manetke biegow?
Opublikowano
Chodzi mi o coś takiego jak na zdjęciu poniżej

http://www.niedzwiedz-lock.pl/pic/blok1.jpg

jest a przynajmniej byl warsztat firmowany przez bmw na warszawskiej za seatem po drugiej stronie ulicy niepamietam numeru ale spory kawalek za seatempo lewej stronie byl szyld