Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki maly problem. Od niedawna mam Z3. Od jakiegos czasu z tylu auta podczas ruszania slychac odglos (jakby z kola) taki... podobny do wlaczajacej sie pompy paliwa. Dodam ze mam blokade mostu 25% i wlasnie przy skrecaniu i uslizgu tylnich kol najbardziej to slychac... co to moze byc ?
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
Sprawdz podloge w bagazniku czy zgrzewy czy popuszczaly .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Podnies wykladzine w bagazniku blisko juz tej przegrody blaszanej jest rzad zgrzewow ...Jaki masz silnik ?
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
silnik to tylko 1.8. Zgrzewy nie puscily wszystko cacy. Sprawdzalem dokladniej ten odglos. np. na parkingu, full skret i tak dosc ostro gazu i robilem kolka takie. odglos jest slyszalny tak do... powiedzmy 15km/h. Dziwna sprawa
Opublikowano
A reczny odbija ? Sprawdziles na uniesionym samochodzie czy tylne kola lekko sie obracaja ?
Opublikowano
reczny jest ok napewno. Sprawdze jutro na podniesionym tyle jak kola sie obracaja i odrazu czy wyciek jakis jest. Napisze jutro jak to wyglada. Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wymienilem olej, wycieku nie bylo, stan oleju byl ok, a sam olej pieknie wygladal :;] nie wiem co to za odglos ... na jakiej zasadzie dziala ta blokada mostu 25% ?
Opublikowano
no ja mam cos podobnego z tym ze teraz nawet na prosto jak ostrzej ruszam to slychac ten odglos