Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dotyczy uszczelke drzwi w ktora wchodzi szyba przy zamykaniu tlumi ona chalas z zewnatsz podczas jazdy (przod) czy taka uszczelke sie jakims sposobem wymienia ostatnio ja wymienialem i pytam bo po zalozeniu szyba sie nie chciala zamknac jak by na tej uszcelce byl jakis scisk a po zamknieciu szyby na calej dlugosci szyby sie niedociskala natomiast Pan ktory mi ja sprzedal powiedzial ze byla w samochodzie bylo wszystko ok i dopiero ja zdemontowal musi tak byc bo bez problemu ja odbierze spowrotemm dlatego pytam czy jest na to jakis kn if zalozyc ja zalozylem napewno dobrze gdysz zakladalem z powrotem stara i jest tak jak bylo.

I czy wiecie gdzie idzie taka uszczelke kupic nowa orginalna.

e36 sedan 93r

Pozdrawiam.

Opublikowano
tak o ta i tez tak ja wkladalem juz wiem ze z nia bylo cos nie tak mozliew ze z takiego samego samochodu tylko 92r moj 93r moze nie pasowac po zalozeniu tak jak wyzej szyba nie chciala sie zamknac no a jak sie za knola to uszczelka na calej dlugosci sie nie dociskala