Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnosnie zmiany jezyka POI - doszedlem.

Mianowicie na mapie w wersji high w pliku TDP/NCCBEUFNM_EU_20081007/, jest plik o nazwie tego jezyka z rozszerzeniem *.lsc. Nalezy go wyeksportowac na dysk i za pomoca notatnika przejsc do jesgo edycji. W tresci pliku znajduja sie kody oraz wyswietlany tekst przy konkretnym kodzie, np: TPD-CAT 103 N CASYNA.

Wszystkie te teksty nalezy przetlumaczyc na j. polski i nadpisac plik *lsc w obrazie plyty - analogicznie do tego jak zmienia sie jezyk softu np v31 wg instrukcji kolegi macznika.

Dodatkowo ja zmienilem u siebie (poniewaz mialem jezyk I F D oryginalnie) cala zawartosc folderu SE z jezyka angielskiego, w jezyku wloskim. Powoduje to zmiane wyswietlania polecenia w POI odnosnie szukania konkretnego miejsca, odleglosci itd. polecenia sa wowczas po angielsku a nie po wlosku.

Teraz tylko pozostaje mi prosic o pliki POI dla Polski poniewaz nie posiadam tego programu do navigacji pimp my navi.

Jesli ktokolwiek z Forumowiczow posiadałby polskie POI, np. fotoradary, bankomaty, i inne potrzebne rzeczy do pelni zadowolenia to prosilbym o przeslanie lub o info w jaki sposob moge je zdobyc.

pozdrawiam

meggiel

P.S.

Mam nadzieje ze nie urazilem nikogo piszac tego typu posta. Jesli to zbedne informacje to prosze o skasowanie posta.

P.S. 2

Jesli ktos mialby problem z tym tlumaczeniem, albo z tym ze troche metnie to opisalem to prosze o kontakt postaram sie pomoc.

Opublikowano

Sorry ale cos sie podzialo z moim kompem i wyslalem dwa razy tego posta - przepraszam za zasmiecanie.

Prosilbym o usuniecie tego posta - dzieki.