Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem na etapie kupna e61 imam prośbę czy kto posiada instrukcje do tego modelu i do i-drive jak tak to by prosił o przesłanie [email protected] szukałem na forum ale nic nie znalazłem :cry:
Opublikowano
Podaj więcej szczegółów: rok produkcji, język. W internecie jest stosunkowo duży wybór. Instrukcja do e-61 jest ta samą jak do e-60. pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

Hej,

Mam instrukcje po Polsku. Wrzucam teraz na Megaupload. Jak będzie gotowe to podeśle linka.

Edytowane przez bekon74
Opublikowano
Dzieciakiem może ty jesteś...A z wami kłócić sie nie będe bo jest to bez sensu.Bo jak ja mam udowodnić że to nie ja jakiś piotr23_24?

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
bekon74 jak ściągnąć ten plik, bo jakoś mi nie idzie :(
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
Poszło, dzięki :)
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
a ja zabuliłem 70zł za instrukcje na allegro :) ale papier zawsze to papier w samochodzie moze sie przydac :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa