Skocz do zawartości

Nie działa obrotomierz i wskaźnik temp. w E46 323ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu tj. nie działa wskaźnik temperatury i obrotomierz (reszta działa ok) Czy może miec to zwiazek z tym ze pojazd długo stał nie jeżdzony??? Prosze o pomoc!! Z góry dziekuje!!!
Opublikowano
sprawdze bo autko kupiłem z tym defektem juz :( !!! spodziewam sie tez ze defekt ten moze byc spowodowany cofaniem licznika!!! Oby nie :mad2:
Opublikowano
dzisiaj zdiagozowano :) Defekt mechaniczny we wskaźnikach! opadła mi szczena jak sie dowiedziałem ze kontrola trakcji jest połoaczona z cyferblatem przez nr VIN a taka zmiana cyferblatu kosztuje w salonie około 2 tyś :mad2: Ale ze polak potrafi to kupiłem tablice z anglika, cyferblaty zmieniłem ze starej i wszystko działa :) Natomiast jeden magik wgrał mi nr VIN na angielskie zegary i jest ok!!! Koszt operacji 500 zł ale się ciesze ze tylko 500 :) Pozdrawiam