Skocz do zawartości

Przetwornice tylnych i przednich lamp w aucie po liftingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzie znajdują się przetwornice tylnych i przednich lamp w E61 i ile ich jest? po jednej na strone-sumie 4szt., czy 2 (jedna na przód druga na tył).

Pozdrawiam

Opublikowano
A gdzie ten moduł się znajduje w E61? Auto jest po dzwonie z konca 2008 wersja USA. Chce kupić same lampy (tylko tylnie, bo auto zaczyna sie od tylnich drzwi), oraz może ten moduł tylko nie wiem gdzie to się znajduje, a auto i tak jest do rozbiorki. No i najwazniejsze czy nie będzie błędu jak auto ma lampy przednie przed liftem.
Opublikowano
Juz sie poprawiam. Chodziło mi o to, ze w moim aucie są przednie przed liftem, a tylnie bym miał po lifcie (jakby udało mi się je kupić-bo troche dawno napisalem temat z tymi lampami), chodziło mi czy nie bedzie problemu z jakimś komunikatem/błedem. Ale jak moduł jest z przodu to temat uważam za zamknięty.
Opublikowano
potrzebne Ci sa dwie lampy tył po lifcie, kostki do nowych lamp, modul swiatel i przednie lampy po lifcie wtedy bedzie chodzi tak jak powinno inaczej jak to zrobisz bedziesz mial problemy z kierunkami