Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Co mam zrobić aby wysyłane sms-y na telefon komórkowy zapisywały się na nawigacji mk IV. Telefon mam sparowany przez blutu, mogę rozmawiać przez zestaw głośnomówiący natomiast sms-y są zapisywane tylko w komórce.

Opublikowano

Hejka!

Nie sprawdzałem takiej opcji jak miałem e39 i chyba takiej możliwości nie ma. Teraz w e60 mam sparowany i jak dostaje eske to tylko na komórkę.

Pozdrawiam,

Opublikowano
Ale przed sparowaniem, kiedy nie wiedziałem, że jest tam blutu i można coś takiego robić, to gdy żona z domu wysyłała do mnie sms-a a byłem w innym samochodzie (bunia stała w garażu) to sms-y zostały zapisane na navi. odkryłem to gdy sparowałem telefon i miałem możliwość czytania sms-ów. teraz gdy wysyła sms-y zapisywane są tylko na komórce, co jest grane?
Opublikowano
Witam !

Co mam zrobić aby wysyłane sms-y na telefon komórkowy zapisywały się na nawigacji mk IV. Telefon mam sparowany przez blutu, mogę rozmawiać przez zestaw głośnomówiący natomiast sms-y są zapisywane tylko w komórce.

To trochę nie tak - SMSy zawsze będą zapisywane w komórce, a w nawigacji powinieneś mieć możliwość ich przeglądania (czytania). Ale tylko wtedy gdy komóra jest połączona/sparowana z autem.

Mode -> Telefon -> SMS

...

Opublikowano

Witam kolego "macznik"

Czy w e60 jest też taka opcja w nawigacji Professional lub Business przeglądania sms-ów na monitorze? Ja nie znalazłem takiej pocji.

Pozdrawiam,