Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej mam zamiar kupić X3 rocznik 2006-2007,i mam takie pytanie czym sie różni x3 przed fl i po fl oprócz zderzaków i lamp? :)

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
Mam dwie takie, jedna przed liftem, druga po lifcie. Oprocz tego co wymieniles to chyba niczym. Zaznaczam, ze nie zaglebialem sie w temat, bo X3 to nie jest jakies auto moich marzen, zebym znal kazdy parametr tego auta. W tym X3 po lifcie jest 265 kucy nieosiagalne dla przedliftowej.
Opublikowano
Ja zauważyłem jeszcze że na kokpicie w x3 po fl są listwy np:aluminium,drewno a w x3 z przed fl nie ma tej listwy.

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Co do mocy to dokladnie 286KM i 580Nm (w wersji SD). Roznic jest naprawde sporo...Poczawszy od silnikow konczac na jakosci wykononania wnetrz. W wersji po lifice juz tak nie skrzypi wnetrze jak przed.. Co do szczegolow to (dla mnie nie zrozumiale) w wersjach wczesniejszych nie bylo kontrolki otwartych drzwi :|
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
w wersji po lifcie nie ma tych obciachowych siateczek w boczkach od drzwi przednich i jest inna kierownica :D - jeśli chodzi o środek
  • 5 lat później...
Opublikowano
ja mam 2006 rocznik i mam info o otwartych drzwiach. Czy licznik poliftowy ma np więcej opcji? Brakuje mi np spalania chwilowego.
Opublikowano

Możesz sobie to sprawdzić o ile się nie mylę w ukrytym menu licznika i tam chyba jest

Co do sygnalizacji otwartych drzwi to chyba chodzi o sygnał dźwiękowy a nie na wyświetlaczu ( to ma każda X3 ) a to już kwestia modułu komfortu

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Nie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale gdyby ktoś soft zrobił pod to to miałbyś na monitorze bez problemu ..tylko nie ma komu :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco