Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Po ciężkich mrozach jakie nas spotkały w tym roku wystąpił u mnie problem ze składaniem lusterek-mianowicie złożyłem je na noc a z rana rozłożyło się tylko lewe natomiast prawe musiałem rozłożyć ręcznie.Teraz gdy składam lusterka oba się składają,natomiast te które rozłożyłem ręcznie(prawe)rozkłada się nie do pozycji w jakiej powinno,ale na maxa,czyli wychyla się za mocno.Czego to może być wina panowie,może ktoś ma linki jak zdemontować lusterka w E46 rok 2000,szukałem ale znalazłem tylko wymianę wkładu.

Z góry dziękuję za porady i pozdrawiam.

Opublikowano
nie znam dokładnie budowy mechanizmu składania lusterek ale domniewam że jest tam jakas zebatka i przy rozkładaniu recznym poprostu przeskoczyła i teraz za bardzo sie wychyla trza rozebrac i popatrzec
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
no tak ale jak to zdemontowac bo zdjałem obudowe plastikowa z lusterka ale niema tam zadnych srub zeby je wykrecic pod spodem lusterka jest jakas zaslepka ale niewiem czy wyciagalna a nie chcem polamac moze ktos napisac jak zdjac te lusterko??