Skocz do zawartości

Zmiana czasu na 24H i zmiana wartosci na z mil na KM??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:)To moj pierwszy post wiec chcialem sie serdecznie przywitac:)Tydzien temu zostalem posiadaczem samochodu marzen...BMW520i z 2002 roku,jestem bardzo zadowolony,hehe...Mieszkam w Irlandii,a autko jest z kierownica po prawej stronie i w zwiazku z tym mam pytanko czy istnieje mozliwosc zmiany wartosci wyswietlanych na komputerze takich jak spalanie(MPG)na(L/KM)??Drugie moje pytanko czy i jak zmienic format czasu wyswietlanego na takim radyjku http://img88.imageshack.us/my.php?image=20090108096bt4.jpg z 12h na 24h?

Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc...

Opublikowano (edytowane)
Rozumiem ze do zmiany mil a do czasu tez??

czas zmieniasz na zegarku oczywiście sprawdze i ci napisze jak sobie nie poradzisz :D

Przepraszam za wprowadzenie w błąd tylko zostaje programik i podlaczenie do kompa

Edytowane przez ice331
Opublikowano

Witam

Ja również posiadam angielską wersje beemeczki, próbowałem zmienić czas na 24h ale niestety nie potrafię. Proszę o ewentualną pomoc jak to zrobić.

Dzięki.