Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

małe pytanko, gdzie oprocz salonu, moge kupic rolety na tylne szyby boczne i tylną. Jakieś zamienniki innych firm.

Hmmm a ile mogą kosztować orginalne rolety?

Opublikowano

witam

mam ten sam dylemat,jeśli chodzi o fabryczne rozwiązanie to roleta jest razem z boczkiem drzwi więc w aso kosztuje majątek więc albo allegro albo jakieś rozwiązanie zastępcze które mnie nie zadowala.Ja również nie mam tylnej rolety ale tą można dokupic w aso w miarę za rozsądne pieniądze tylko oczywiście nie elektryczną.

hej

Opublikowano

A orientujesz sie ile w serwisie ta tylna kosztuje?

Musze że tak powiem zaciemnic wnętrze samochodu, a nie chciałbym oklejać szyb :) wiec rolety to jedyne słuszne rozwiazanie w tym przypadku :)

Opublikowano
A orientujesz sie ile w serwisie ta tylna kosztuje?

Musze że tak powiem zaciemnic wnętrze samochodu, a nie chciałbym oklejać szyb :) wiec rolety to jedyne słuszne rozwiazanie w tym przypadku :)

chyba nie całe 400zł jako orginalne akcesorium BMW

hej

Opublikowano
To opcje dodatkowe. Można mieć tytko tylna lub tylną + boczne. Na Allegro widziałem na sprzedaż ale tylko tylną. Taniej wyjdzie Tobie przyciemnienie szyb ale nie folią tylko proszkowo.