Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam... mam moze glupie pytanie... ale czy latwo zrobic tyl na szersza wersje taki jak ma 2,8 ?? chodzi mi o to czym to sie dokladnie rozni ? blotnikami i zderzakiem ? myslicie ze wystarczy wymienic ?:] pozdro
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano

Wiem ze niektorzy to robia, pewnie wystarczy wymienic blotniki oraz zderzak tylny (nie wiem jak nadkola,ale mozna pospawadzac w realoem) .

Tylko po co ?

Z3 z szerokim tylem wyglada bardzo groznie i wg mnie taki styl nie pasuje do silnikow 1.9 albo (o zgrozo) 1.8, ktore nie oszukujmy sie nie pasuja do agresywnego wygladu .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
nie mowiac juz o pozniejszej odsprzedazy takiego auta (odrazu pojawia sie watpliwosci o jego "bezwypadkowosci")
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

A tam gadacie jak ktoś lubi modyfikacje to można się pobawić :mrgreen: trzeba zmienic progi, blotniki tylne + plastikowe nadkola + tylny zderzak.

Z tym silnikami to tez bez sensu przecież w różnych nawet najslabszych beemkach fabryka montuje M-pakiet zderzaki progi itd ;P (patrz e36 itp), a jak cos to jest przeciez cos takiego jak swap, a jesli chodzi o powypadkowość to mozna podczas modyfikacji zrobić sesję foto. lub filmik opisujący zmiany na szerszy tył ;) myśle ze taki filmik w zupelnosci wystarczy za dowód ;)oczywiscie jesli ktos zamierza sprzedać swoją zetke... ja nie zamierzam i lubie modyfikacje, ale tylko na orig. czesciach bmw zadne laminaty i wynalazki z allegro :twisted: :lol: także jesli lubisz sie bawić w tuning to jak najbardziej dobry kierunek! :)

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
heh ja tam bym wolal silnik 3.2 z eMki w nadwoziu 1.8 ;).
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
heh ja tam bym wolal silnik 3.2 z eMki w nadwoziu 1.8

Koniecznie z emblematem 1.8 z tyłu :mrgreen:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
z tym silnikiem w budzie od 1,8 nawet nie zly pomysl, przeciez to tylko jedna modyfikacja a nie zmiana nadkoli, zderzakow na szersze i wielu wielu innych czesci wraz z emblematem ///M, ciekawe tylko czemu wszyscy robia to naopak zamiast wymienic ta jedna jedyna rzecz :P
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
heh ja tam bym wolal silnik 3.2 z eMki w nadwoziu 1.8

Koniecznie z emblematem 1.8 z tyłu :mrgreen:

No jasna sprawa :mrgreen: . Inna sprawa ze Z3 na ogol nie mialy emblematu z wersja silnika hehe (tzn. te przedliftowe) .

Robimy mocny O/T ale co tam ;) : wania, niestety trzeba by jeszcze zmienic przynajmniej dyfer ("mala glowa" chyba by dlugo nie wytrzymala 320KM) i skrzynie biegow ;) .

Opublikowano

aaaa tam gadacie ;] moim zdaniem to sama Z3 wyglada az za bardzo agresywnie na 1.8 wiec o czym tu mowa ?:] a szerszy tyl mi sie podoba i taki chcialbym miec. Z silnikiem 1.8 juz mam 20 pkt karnych wiec na ciul mi wiekszy ? juzbym prawka nie mial :D jestem zadowolony z 1.8 mi wystarcza. Zawieszenie super, trzyma sie drogi extra i w trasie gorskiej dalbym sobie rade spokojnie z o wiele mocniejszym autem (nie mowie o innej wersji Z3 tylko o innych niby sportowcach i oczywiscie z górki hahahha) Ale jak mowie... Z3 to i tak zbyt agresor na 1.8 :]]]]] a i jeszcze jedno... przeciez po zmianie tyłu zostaja mi orginalne cześci prawda ? wiec przed sprzedarza sobie je zaloze. Proste ;]

a i dodam jeszcze ze po modernizacji wszystkie byly z tylu szerokie... tzn ze i BMW o poszerzeniu slabszych pomyslalo :D :wink:

Sprzedam: tylnie lampy od Z3