Skocz do zawartości

Podświetlane klamki i lusterko fotochromatyczn E39 - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ja będe moje klameczki montował jakoś chyba w przyszły weekend, więc jak już będe po to postaram się podpowiedzieć co i jak.

Ja swoje kupiłem z "rozbitka" E39, ponoć Individual, były ostatnie, ale mam gdzieś mail do gościa który swego czasu oferował mi podobne tyle że w innej cenie :D jak go znajde to wkleje.

Te diody montowałeś nawiercając dziurki czy jeszcze innaczej je tam podczepiłeś?Pytam z ciekawości.

Opublikowano
Dokładnie, wywierciłem otwór w klamce i przykleiłem w taki sposób by podświetlała tylko górną powierzchnię wnętrza klamki. Będę musiał sprawdzić czy nie będzie świecić za jasno, kumpel ma bmw e38 7 i tam ma podswietlanie fabryczne klamek. One się delikatnie świecą nie jasno, mają oświetlać tylko uchwyt klamki a nie świecić do środka auta. Nie wiem jak to podłączyć nie chcę metodą prób i błędów bo jeszcze coś spierniczę.
Opublikowano

Witam,

Technik czy Ty już zamontowałeś podsiwetlane klamki? Czy je podlączyłeś jesli tak to jak? Ja w dalszym ciągu nic nie zrobiłem z tego względu że wymienie całe klamki na orginalne podswietlane. Zalatwiam sobie klameczki z e38 750i z lightpakietem, nam były podswiatlane spróbuję je zamontować w swojim e39 2002r - mam nadzieję że będą pasować.