Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam, musze wymienic kolektor w moim m40 1.8i i moje pytanie jest takie czy bedzie pasowagoc od m43 1.6 bo akurat mam z poprzedniego samochodu a ze sie nie znam na tym to prosze o wypowiedzi znawcow tematu Edytowane przez grzech987
Opublikowano

jestes pewien? patrze fotki na allegro i od m43 wyglada identycznie a tutaj w opisie nawet gosciu pisze ze pasuje

http://moto.allegro.pl/item512647855_kolektor_wydechowy_bmw_3_e36_1_8_i_318_m40_m43.html

P.S. Wlasnei patrzylem na realoem i nr katalogowy jest taki sam jak 1.8im40 a 1.6im43 (11621723892) wiec jak na moje oko bedzie dobrze

Opublikowano
chodzi o kolektor wylotowy!nie napisałeś tego w poście i dlatego kolega wyżej odpowiedział że na pewno nie będzie pasował!!!myślał że chodzi ci o kolektor dolotowy który napewno nie pasuje!a ten chyba będzie dobry do twojego skoro numery na realoem są identyczne:)
(OO( )( )OO)