Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

Mam problem z nagranieniem płyt, tzn po nagraniu płyty z mapą polski, czy też europy 2009-1 DVD. po włożeniu do czytnika dostaję komunikat żeby włożyć odpowiednią płytę, orginalna 2004-1 (bez Polski) działa prawidłowo. Soft wgrany nowy v.31. Co może być przyczyną.

Pozdrwiam,

Opublikowano
zly rodzaj nosnika (dvd-r lub dvd+r), kiepska jakosć nosnika, zbyt duza predkosc nagrywania albo nawigacja nie czyta nagrywanych plyt
Opublikowano
Ale ta sama orginalna płyta 2004-1, która była z nawigacją skopiwana na komputer a później nagrana za pomocą programu ImgBurn z małą prędkością oraz z weryfikacją zapisu po włożeniu do czytnika nie działa. Wiem, ze najlepsze płyty to TDK oraz Verbatim. Czy jest tam jakieś zabezpieczenie? Soft również nagrywałem za pomocą ImgBurn i zainstalował sie bez problemu. Mam nawigację mk4 (e46 320d z końca października 2003, model samochodu 2004. Czy może zciągnięte mapy Polski i Europy nie będą pasowały do tego modelu? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Opublikowano
witam !

Mam problem z nagranieniem płyt, tzn po nagraniu płyty z mapą polski, czy też europy 2009-1 DVD. po włożeniu do czytnika dostaję komunikat żeby włożyć odpowiednią płytę, orginalna 2004-1 (bez Polski) działa prawidłowo. Soft wgrany nowy v.31. Co może być przyczyną.

Pozdrwiam,

Zakładam się o flaszkę że ściągnąłeś (i nagrałeś) wersję Pro zamiast High... :dance: