Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nagrywałem na różnych płytach z różnymi prędkościami mapę Polski i za każdym razem po włozeniu do czytnika nastepowało wysunicia płyty. Nagrałem orginalną płytę 2004r na inny nośnik i rezultat był taki sam. co może być powodem (nawigacja mkIV e46). Pozdrawiam
Opublikowano
Nagrywałem na różnych płytach z różnymi prędkościami mapę Polski i za każdym razem po włozeniu do czytnika nastepowało wysunicia płyty. Nagrałem orginalną płytę 2004r na inny nośnik i rezultat był taki sam. co może być powodem (nawigacja mkIV e46). Pozdrawiam

a oryginalna plyta (nie kopia oryginalu) dziala dobrze? i czy probowales wkladac cd czy dvd?

Opublikowano
Orginał cd działa dobrze. Próbowałem skopiować orginał na dysk a potem wypalić z małą szybkościa na płytkę TDK. Orginał 2004 jest bez mapy Polski. Czy to może być problem softu ( GB, F, D)takie języki są na sofcie.
Opublikowano
Orginał cd działa dobrze. Próbowałem skopiować orginał na dysk a potem wypalić z małą szybkościa na płytkę TDK. Orginał 2004 jest bez mapy Polski. Czy to może być problem softu ( GB, F, D)takie języki są na sofcie.

nie jest to kwestia języków jakie masz wgrane. Ale moze byc kwestia softu, jesli masz jakis bardzo stary. A w ogole ktora wersje masz?

Opublikowano
Samochód kupiłem 3 tygodnie temu, soft to chyba SW 4-1/20. Oprócz tego prawa strona głośników nie gra nie wiem czy to końcówka mocy czy też coś innego. Nie wiem gdzie radia szukać? Za dużo chyba tych pytań sorry.
Opublikowano
Samochód kupiłem 3 tygodnie temu, soft to chyba SW 4-1/20. Oprócz tego prawa strona głośników nie gra nie wiem czy to końcówka mocy czy też coś innego. Nie wiem gdzie radia szukać? Za dużo chyba tych pytań sorry.

czyli soft v22. Mozesz sprobowac go uaktualnic, jesli nie pomoze to na pewno nie zaszkodzi. No i widok perspektywy bedziesz mogl aktywowac

Opublikowano
Jak to zrobić? Jakąś może instrukcje bardzo bym prosił.

a probowales chociaz sam poszukac? :mrgreen:

tu masz linka jak zainstalowac wersje v27 (jest instrukcja i link z ktorego mozna pobrac v27). Jesli chcesz jeszcze nowszą wersje, v30 lub v31 (ktore jednak zadnych wielkich zmian nie wnoszą) to poszukaj w necie albo na forum linka do softu, a instalacje przeprowadzasz tak samo v27 opisane.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=24276&highlight=soft